Потребителска КОШНИЦА


VirtueMart
Количката Ви е празна.

Харесайте ни във Facebook!

Bulgarian English Greek Romanian

За нас

Печат ПДФ
Оценка на читателите: / 20
Слаба статияОтлична статия 

Сайт STIHL-BG e услуга предоставена от ДИКАР КОНСУЛТ ООД. Фирма e с натрупан повече от 24 г. опит в областта на търговията с професионални машини и инструменти. Създадохме този магазин, за да фокусираме вниманието на нашите клиенти към конкретен дял продукти, които предлагаме, а именно продуктите на водещите в областта на горската и градинската техника - марки STIHL и VIKING. С това целим да направим предлаганите от нас продукти още по-достъпни за нашите клиенти.

Сайтът е интуитивен за работа. От тук лесно може да направите поръчка за продуктите, които желаете. В него ще намерите изчерпателна техническа информация, актуални цени, промоции и новости.

Поради големия брой продукти в сайта, Ви уведомяваме, че е възможно някои от използваните снимки да са примерни и да не отговарят напълно на реалните машини и инструменти. Моля при поръчка уточнявайте допълнителното оборудване с оператора, който ще се свърже с Вас. Фирмата не носи отговорност при промяна на снимковите и технически данни в сайта.

За продуктите, които предлагаме е осигурен гаранционен и извънгаранционен сервиз от фирма ДИКАР КОНСУЛТ.

Наши клиенти са над 8000 фирми, както и многократно повече физически лица. В търговските обекти на фирма ДИКАР КОНСУЛТ се поддържат голяма част от предлаганите машини, инструменти, консумативи и резервни части, което дава възможност за експресна доставка до клиента.

Продуктите с безплатна доставка ще стигнат до Вас чрез куриерските фирми Спиди и Ин-тайм.