Харесайте ни във Facebook!

Bulgarian English Greek Romanian
Статии

Още по-цветна пролет с промоционалната кампания на STIHL и VIKING

Печат ПДФ

altКакто всяка година, така и сега STIHL и VIKING посрещат пролетта с уникално голяма промоционална кампания. Уредите на двете реномирани марки са верни помощници на всеки градинар. Те облекчават поддръжката на градината комфортно и надеждно. С тяхна помощ дори градинари-любители могат да се справят с трудните задачи със самочувствието на професионалисти.
През цялата пролет и по-специално до 19 май 2017 г. феновете на марката STIHL могат да закупят на изгодни промо цени богата гама от моторни коси, тримери и храсторези, моторни пръскачки, както и акумулаторни уреди, зарядни и батерии за тях. Като част от пролетната промоция към качествените и високоефективни машини на STIHL са добавени и моторни, електрически и тракторни косачки на австрийската марка VIKING.

 

Големи отстъпки и много бонуси в есенната промоция на STIHL и VIKING

Печат ПДФ

Много подаръци, изненади и големи отстъпки очакват клиентите, възползвали се от традиционната есенна промоционална кампания на реномираните марки STIHL и VIKING.
В акцията са включени най-разнообразни машини - моторни и електрически резачки, моторни коси и храсторези, мотофрези и богат асортимент от градински уреди.
Най-търсените модели с марка STIHL безспорно са моторните триони. От германският производител са се погрижили феновете на резачките да останат доволни, като освен отстъпка в цената и безплатна доставка ще бъдат зарадвани и с полезен и стойностен подарък, в зависимост от поръчания модел - масло, верига, пила и др. Може да разгледате промоционалните предложения на моторни резачки тук.

 

Нов модел акумулаторен трион - STIHL MSA 120 C-BQ

Печат ПДФ

През най-отпускарския месец на годината - август, от STIHL представиха новия си модел акумулаторен верижен трион - MSA 120 C-BQ. Резачката е сред четирите нови уреда на германската марка, които са включени в акумулаторната градинска серия COMPACT. Освен триона, в тази кампания са застъпени и още три от най-употребяваните в градината инструменти - тример, ножица за жив плет и духалка за листа. Посочените уреди работят с един вид батерия, което ги прави взаимозаменяеми по отношение на захранването.
Най-отличителното на новата резачка е, че тя се продава в комплект с акумулаторна батерия АК 20 и зарядно устройство AL 101, като това е основната разлика в сравнение с досегашните акумулаторни модели, които обикновено се търгуват без батерия и зарядно.

 

Пролетта ще бъде по-пъстра с новата промоционална кампания на STIHL и VIKING

Печат ПДФ

Точно в началото на пролетта идва и новата промоционална кампания на STIHL и VIKING. До 20 май 2016 г. нашите клиенти могат да се възползват от изгодните промо оферти на качествените продукти на двете известни марки.
С отстъпка от стандартната цена ще се продават едни от най-търсените модели моторни коси и храсторези, тримери, моторни пръскачки, акумулаторни уреди с марка STIHL. Като част от пролетната кампания могат да бъдат закупени с намаление и над 20 модела моторни и електрически косачки, а също така и тракторни косачки с марка VIKING.

 

Промоция на моторни триони STIHL и мотофрези VIKING

Печат ПДФ

 

От реномираните марки STIHL и VIKING предлагат на своите клиенти нови промоционални оферти.
До 15 април 2016 г. ще тече акционната кампания на STIHL, в която са включени три от най-купуваните моторни резачки - MS 150 TC-E, MS 170 и MS 180.
Предпролетни промо намаления са подготвили и от друга марка от семейството на STIHL - VIKING. Австрийците предлагат на пазара четири от своите качествени мотофрези с отстъпка, като акцията е в сила до 1 април 2016 г.

 


Страница 1 от 4